Onafhankelijk wijnadvies, wijnproeverijen en wijncursussen

Wie is Ariva Wijnbeleving

Als vinoloog en register wijndocent heb ik het geluk dat ik iedere dag bezig ben met het mooiste product dat bestaat: wijn. De wereld van wijn is boeiend, divers en spreekt tot de verbeelding. Mijn passie en kennis breng ik graag over aan anderen, zodat ook zij wijn écht kunnen gaan beleven.

Hoe ik dat doe? Ik geef cursussen voor beginners en gevorderden door heel Nederland. Horecaprofessionals die hun kennis up-to-date willen houden, vrienden uit een kookclub die hun gerechten willen opwaarderen met een mooie wijn met een verhaal…ik vind het allemaal even leuk. Ook voor een proeverij op locatie of wijnadvies kun je contact opnemen met Ariva Wijnbeleving. Een advies is overigens onafhankelijk, zodat je zeker bent van eerlijke informatie.

Mijn bedrijf, Ariva Wijnbeleving, is gevestigd in Twente. Als sommelier heb ik ervaring opgedaan door het hele land, onder meer bij Hotel de Wiemsel, Landgoed Holterweijde en de Wilmersberg. Bij top-horecabedrijven als Het Kuhrhaus en De Savelberg is mijn liefde voor het vak ontstaan.

Wil je meer over wijn weten, je kennis verbreden of op peil houden? Kies één van de cursussen, ik zie je graag op een locatie in de buurt!

Ik ben bereikbaar via: 06-55716522

Hartelijke groet,
Jeroen ter Wal
SDEN Register wijndocent/Vinoloog