Onafhankelijk wijnadvies, wijnproeverijen en wijncursussen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Standaard maten verzenden we binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Maatwerk proberen we binnen 5 werkdagen te verzenden. Aangezien wij beperkt voorraad houden worden de meeste producten na bestelling geproduceerd. PostNL/TNT verzorgt voor ons de bezorging van alle zendingen en levert deze in Nederland en België veelal binnen 2 werkdagen af.

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling bezorgd wordt?

Mocht u niet thuis zijn, probeert PostNL/TNT het pakket de volgende dag opnieuw bij u aan te bieden. Mocht u dan weer niet thuis zijn dan kunt u het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL/TNT afhaalpunt.

 

Kunnen producten na besteld worden?

Natuurlijk!. U dient er wel rekening mee te houden dat er een geringe kleurafwijking kan zijn ten opzichte van de eerdere levering.

 

Hoe bepaal ik het juiste formaat van het tafelkleed?

De meeste tafels hebben een standaard breedte van 90 of 100 cm. Daarom hebben onze tafelkleden een vaste breedtemaat van 140 cm. Hierdoor onstaat er een overhang van respectievelijk 25 of 20 cm aan beide kanten. Als u ook aan de hoofdeinden een overhang wilt hebben dan kunt u ook hier 40 of 50 cm optellen bij de lengte van uw tafel. Bijvoorbeeld: uw tafel heeft een lengte van 200 cm,  dan bestelt u een kleed van 240/250 cm lengte.

 

Kan ik de producten van Freak’n Cotton gewoon wassen?

Jazeker, de katoenen producten zijn geschikt om te wassen op 40 graden.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Alleen als deze ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking geretourneerd wordt zoals vermeld bij Retourneren.