Trend in schoonheidssalons?

Ilja Gort, de bekende wijnmaker en schrijver is afgelopen week naar Nederland afgereisd voor een bijzonder evenement. Nadat hij een aantal jaar geleden besloot zijn neus te verzekeren voor een bedrag van maar liefst 5 miljoen euro, was het opnieuw tijd voor een bijzondere activiteit. Gort was aanwezig bij de kick off van de eerste wijnkuur in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid gaf hij fotomodel en beautyexpert Gertie Geurts op deskundige wijze een rode wijnbad, gevolgd door een totale rode wijn bodymassage.

Bekroonde wijnen
Ruim 20 jaar geleden ging de droom van Ilja Gort in vervulling, toen hij het vervallen Château La Tulipe de la Garde kocht. In tien jaar tijd wist hij dit om te bouwen tot een goed functionerend wijnkasteel met zowel moderne vinificatie-apparatuur als traditionele barriques van Frans eikenhout. De wijnen van Ilja Gort winnen de hoogste bekroningen op internationale concoursen. Op de Nederlandse markt worden de wijnen van Ilja Gort vertegenwoordigd door Oud Reuchlin & Boelen. Sinds 2001 publiceert Ilja Gort regelmatig boeken over het ‘snoeiharde en tegelijkertijd fluweelzachte’ wijnboerenbestaan.

 

 

Wijnkliniek San Vino
De laatste tijd blijkt uit steeds meer onderzoeken dat wijn behalve lekker, ook gezond is. Druiven hebben ook een levensverlengende uitwerking op de huid. Een goede reden voor Healthresort Thermae Son om een exclusieve wijnkuur in het leven te roepen. Deze San Vino wijnkuur zorgt voor een mooie, strakke huid en beschermt de huidcellen tegen veroudering. Ilja Gort verzorgde de kick off van deze nieuwe behandeling, omdat zijn boerenwijn Slurp! al lange tijd op de wijnkaart van Healthresort Thermae Son prijkt.

 

Bron: derestaurantkrant.nl