Een vrachtwagenchauffeur in de VS is geconfronteerd met een Champagne nachtmerrie nadat hij crashte met zijn truck en waardoor er honderden flessen champagne op de weg terechtkwamen.

 

Het ongeluk, wat plaatsvond op de I-395 in Connecticut, veroorzaakte een enorme file. Volgens de lokale krant, het Bulletin van Norwich, kreeg de bestuurder problemen toen hij probeerde in te voegen met het verkeer komende vanaf wegwerkzaamheden.

Toen zijn rijstrook afgesloten was botste hij tegen een geparkeerde andere vrachtwagen. Maar de zijn vrachtwagen kantelde op een heuvel waardoor deze omviel en de inhoud van de vrachtwagen (Champagne Veuve Cliqout) op de snelweg viel.

Niemand raakte ernstig gewond bij de crash, hoewel bestuurder van het voertuig ter plaatse werd behandeld voor kleine verwondingen. Ook een voorbijganger raakte gewond toen hij van de heuvel viel, op zoek naar een beter zicht, of eventueel een gratis fles champagne.

Hulpverleners waren ongeveer twee uur bezig met het opruimen van het ongeval, Voor de gebroken flessen werd gebruik gemaakt van een bulldozer.

Voor de zekerheid is er bij de bestuurder van de vrachtwagen nog een alcohol controle afgenomen.