Wijnmaker Francis Lamblin zegt niets overeengekomen te zijjn met de Franse voetbal club Paris Saint-Germain over gepersonaliseerde wijn etiketten voor zijn voetbal sterren, zoals David Beckham

 

 

Francis Lamblin zegt dat hij de voetbalclub benaderde met een plan om gepersonaliseerde wijn etiketten te produceren voor een aantal van zijn grootste sterren, maar er is niets afgesproken.

Verschillende berichten in de media in de afgelopen week hebben verklaard dat Paris Saint-Germain (PSG) een deal heeft gesloten om gepersonaliseerde wijnen voor sommige van haar voetballers, waaronder  de nieuwe speler David Beckham, te produceren.

Côtes de Bourg wijnmaker Francis Lamblin, van Chateau Lamblin, vertelde Decanter.com dat hij benaderde PSG met het idee van gepersonaliseerde wijn dozen en etiketten in januari.

Hij moet nog terug te horen op het idee. ‘Het blijft gewoon een project, niets is besloten,’ zei hij. Beckham contract was nog niet ondertekend toen hij voor het eerst het plan voorstelde aaan PSG. ‘Dat gezegd hebbende, sta ik open voor alles en als de heer Beckham graag wil dat ik een speciale wijn ga maken, ben ik tot zijn beschikking.’

Lamblin zei dat hij ook een aantal andere top van de Europese voetbalclubs benaderd met een soortgelijk idee. Hij zei dat gepersonaliseerde wijnen een hit met hardcore fans kan zijn. “zoals blijkt uit de feedback over het onderwerp de afgelopen week ‘. Hij heeft feedback gehad uit de VS, China en Japan ‘een paar te noemen’, voegde hij eraan toe.

Bron: Decanter.com