Dat er veel sterren zijn met een eigen wijngaard is bekend. Zo hebben onder andere de internationale sterren Madonna, Francis Ford Coppola, Sting en Richard Gere al hun eigen wijngaard. En onlangs is ook Kylie Minogue begonnen met haar eigen wijngaard.

De Australische zangeres heeft ter gelegenheid van haar 52e verjaardag haar eigen roséwijn gemaakt. De Zuid-Franse rosé is gemaakt van Carignan en Cabernet Sauvignon druiven en heeft een zalmroze kleur.

Insiders die wijn al geproefd hebben zeggen dat het een mooie droge rosé is met een intense geur van witte bloemen en rode bessen. De fles zelf heeft een lange hals met een capsule die afwerkt is met parelmoer. Kylie heeft een grote inbreng gehad bij het ontwerp.

Later dit jaar zal er nog een 2019 Château des Anglades, Côtes de Provence, gepresenteerd worden. Deze wijn zal gemaakt worden van Grenache,  Cinsault en Rolle druiven.

Voor de verdere toekomst staat er nog een Sauvignon Blanc uit de Gascogne (Frankrijk) en een Chardonnay uit Margaret River (Australië) op de planning.

We gaan dus waarschijnlijk nog veel van Kylie Minogue en haar  wijnen horen.

Bron: Kylie Mingoue wijn